tisdag 23 december 2008

måndag 15 december 2008

Måndagszombie


Efter det mest slitsamma året i hela mitt liv är det ganska precis så här jag känner mig just nu.

torsdag 11 december 2008

Lussedags nu igen


Eftersom jag är för trött/lat/stressad/överarbetad lägger jag helt enkelt upp den senaste Slapstick-strippen, det får bli mitt bidrag till lussevakan.

(P.S! Ta det försiktigt med lussekatterna nu, tänk på att saffran är potenshöjande och inte bör överdoseras, då kan det inträffa kladdiga olyckor)

onsdag 10 december 2008

Jag - en kramgod kissekatt?


Har ni sett vilka fina presenter/kärleksförklaringar man kan få av sina studiokamrater?
Johanna och Joakim är teamet bakom den populära serien Katten Nils som finns att läsa i varje nummer av tidningen Kamratposten. Jag tror dock inte att "Katten Jimmy" kommer att dyka upp i serien, han är alldeles för bohemisk av sig. 


måndag 8 december 2008

IKVÄLL...

... är nog första gången jag går hem nykter efter ett möte med Pidde Andersson.

lördag 6 december 2008

En hektiskt vecka


Igår var det pressrelease för det senaste nummret av Bild & Bubbla där den serie jag gjort tillsammans med Dick Harrison publiceras. Trots att den första delen endast är på fyra sidor har media under flera månader varit väldigt intresserade av resultatet.

Fotot har Gabriella Schulz tagit och jag har helt skamlöst snott det från Skånskan, hela intervjun kan man läsa HÄR. Jag kommer att fylla på med länkar till de andra tidningarna så snart som texterna dyker upp på nätet.