måndag 31 januari 2011

Veckans happening


På torsdag besöker jag Göteborg. Det är i och för sig inget märkvärdigt i det, jag brukar åka dit några gånger om året. Den här gången blir det dock lite speciellt. Jag ska nämligen göra en skypeintervju med min favorittecknare Junko Mizuno på Stadsbibliotekets scen. 18.00 börjar det hela. Om ni befinner er i Götet tycker jag definitivt att ni ska boka in ett besök.

måndag 24 januari 2011

En liten teaser


Som ni märker har det varit rätt slött här på bloggen den senaste tiden. Kombinationen av julledighet, återkommande förkylningar, influensa och en rejäl arbetsbörda kan vara rätt så ansträngande. Just nu har jag närmare fyrahundra olästa mail i min inbox (och det bara på en av mina adresser). Någon gång ska jag säkert hinna gå igenom dem...

Smakproven ovan kommer från en bok som jag och ett gäng andra tecknare gjort bidrag till, förhoppningsvis kommer den ut lagom till SPX 2011.
Nu ska jag göra ett tappert försök att gå och lägga mig.

/

Jimmy

måndag 17 januari 2011

ÄNTLIGEN!


Efter tre månader har jag äntligen tagit mig i kragen och skruvat ihop ritbordet. Nu kanske ryggen kommer att kännas lite bättre om kvällarna.

Kuriosa: Ritbordet stod tidigare hemma hos en av medlemmarna i Hoola Bandoola Band. Jag köpte loss det och ett likadant när han och hustrun skulle flytta. Eftersom jag insåg att jag inte hade plats för två ritbord så sålde jag det ena vidare, till en kvinna som visade sig vara dotter till en annan av medlemmarna i Hoola Bandoola Band. Världen är allt bra liten...

måndag 3 januari 2011

Ännu ett lästips


Den här har faktiskt funnits ute i kioskerna ett par veckor men jag har helt glömt att berätta det.
Jag medverkar med ett nytt Modesty Blaiseporträtt i Agent X9 nr 1 2011. Dessutom finns det i samma tidning en liten intervju med mig. De av er som är för snåla/lata att köpa tidningen kan ta del av intervjun HÄR.

söndag 2 januari 2011