torsdag 22 december 2011

Ett julkort till!


Årets tredje julkort tillhör Apart Förlag. Eftersom min kära Cintiq är på reparation har jag kladdat med fysiska färger. Johan Kimrin har stått för den grafiska biten.

tisdag 20 december 2011

Ännu ett julkort


För tredje året i rad har jag gjort ett julkort åt Svenskt Seriearkiv, det är ett väldigt trevligt åtagande.

måndag 19 december 2011

Årets julkort!



Nu när det bara är några dagar kvar till julafton tänkte jag bättra på julstämningen genom att lägga upp några olika julkortsmotiv som jag gjort de senaste veckorna. Vi börjar med den här som skickades ut till alla mina kunder, kollegor och vänner.

lördag 17 december 2011

I´m dreaming of an undead christmas

För två veckor sedan gästade Apart Förlag Sci-Fi mässan i Stockholm. Ryktet om vår utgivning och våra zombieporträtt hade spridit sig. Kön blev längre än vad vi egentligen kunde hantera så efter ett snabbt rådslag bestämde vi oss för att ta emot beställningar på porträtt. Suget efter zombies var dock betydligt större än vad vi räknat med så större delen av december har jag ägnat åt att beta av zombiebeställningar. Efter att ha tecknat hundratals zombies sedan vårt första happening på SPX i våras tycker jag äntligen att jag börjar få in stilen.



måndag 5 december 2011

En ovanligt muppig julkalender

Min käre vän Andreas Qassim är den störste Jim Henson-fan jag någonsin träffat. Nu har han hittat en likasinnad norrman vid namn Hans Jørgen Sandnes och tillsammans har de startat en fantastisk blogg där skandinaviska tecknare bidrar med teckningar.
I December uppdateras bloggen med nytt material fram till julafton. Om ni känner för att ta er en titt på bloggen (vilket ni gör) så hittar ni den HÄR.