måndag 17 mars 2008

Ett rent mästerverk!


Känner ni som jag att det mesta som letar sig upp på bioduken idag suger hästballe?
Tar ni de positiva recensionerna av Rambo som ett skämt?
Känns den där Emmerich lika mossig som de där dreadlocktyperna i den där filmen som tydligen går så bra på bio just nu?
Nä, tacka vet jag TV Malmö! Även om merparten av de program som de visar är ren dynga så har de den goda smaken att fylla ut tomrummen mellan (de oftast kristna) sändningarna med gamla cliffhangers som Tarzan, Flash Gordon och tecknade propagandefilmer precis innan Bolibompa. Kvällstid visar de ofta film, och här kan det bli riktigt intressant. Just denna kväll avnjöt jag Hal Roach The Nazty Nuisance. Tro mig, den här filmen har verkligen allt man kan begära! Eller vad sägs om en sjöman som praktiserar magi, en överviktig shejk, en väldigt stor fez, en magdansös och en vilsen oranguntang? Lägg till den komiska trion Hitler, Mussolini och General Suki-Yaki och du har en fullkomligt oslagbar kombination.
Somliga skulle kanske välja att kalla filmen för politisk satir, men då dess enda uppgift är att få de inblandade diktatorerna att framstå som löjliga föredrar jag att kalla det politisk buskis, tänk Åsa-Nisse i Nazistform så förstår ni vad jag menar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Warning! See Please Here or Here

Monitor de LCD sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.