tisdag 20 juli 2010

Tidö Slotts seriemuseum - Teaser 3


Det börjar ta sig. Om det är någon som känner att ni saknar någon figur så kom gärna med förslag. Jag hade gärna fått in någon stor figur vid sidan av draken, tyvärr har jag inte lyckats komma på någon som passar. Tintin och Marsupilami får stå över av vissa rättsliga orsaker, asiatiska serier presenteras på en separat skylt.

7 kommentarer:

Germund sa...

Jag är ju rätt svag för Filemon och Captain Easy!

Rikard sa...

Prins Valiant, Kamandi och Adele Blanc-Sec.

Henrik Fakir sa...

jag hittar ingen frånn 91:an, dock Åsa-nisse och Olaf.

Jimmy Wallin sa...

Kamandi är en av mina favoritserier så den borde jag verkligen ha tänkt på. Nu känns det dock som att jag har fyllt Kirbykvoten.
Prins Valiant fanns med i en tidigare version men försvann (tillsammans med flera andra figurer) när filen blev skadad och jag saknade backup på den senaste versionen. Det är möjligt att jag stoppar in honom bakom Hälge, han är en viktig figur och trivs bra i slottsmiljöer. Captain Easy är en kul figur att teckna men jag tror inte att jag får plats med både honom och Valiant.
Jag känner att jag behöver fylla ut luften, ni har inga förslag på flygande karaktärer? Kanske finns det något passande i Filemon? Eller är det roligare med ptrerodactylen från Adele?

Utöver Åsa-Nisse och Olaf finns även Kronblom. Behövs det verkligen någon från 91:an då? Och i sådana fall vem?

Seriebibliotekarien sa...

Vad sägs om någon transformer?

Jimmy Wallin sa...

En transformer, tja varför inte? Optimus Prime är ju storväxt och bra.

Pidde sa...

Me... Men... Men... Var är Mäktige Månsson?!!