torsdag 22 januari 2009

Teamwork - det bortglömda konceptet
Efter att ha varit sängliggandes med en riktigt jävlig influensa i nära på en vecka sitter jag nu och går igenom en jättehög med backup-skivor. Efter en dryg timmas letande har jag ännu inte hittat vad jag söker efter, däremot hittade jag ett par strippar från en serie jag helt glömt bort. Teamwork - som serien heter, var en halvhjärtad idé jag pitchade för en tidning för ca 4-5 år sedan. Serien var tänkt att kretsa kring ett antal människor som arbetade tillsammans på något slags kontor. Receptionisten i den första strippen heter Azadeh och är döpt efter en tjej jag arbetade med på den tiden jag faktiskt hade ett riktigt arbete. Nu blev det aldrig någonting av det här konceptet, och när jag nu läser serien så förstår jag varför, den är ju faktiskt ganska tråkig. Nåja, jag antar att den duger som blogginlägg i alla fall.

2 kommentarer:

Pidde sa...

Jodu, du har nog rätt i att den är ganska tråkig... Men strippen om laptopen får mig att tänka på mitt bästa/sämsta gag till 91:an: varje avsnitt ska ju inledas med ett fristående skämt i första rutan. Jag gjorde ett avsnitt på temat datorer, och i första rutan står 91:an med ett lappluva på huvudet. Någon frågar något om han skaffat sig en dator, och han svarar att han köpt en lapp-topp.
Ja, vaffan, Hegerfors hade skrattat!

Åke Forsmark sa...

Jag älskar de där skämtrutorna i början. För en tjugo år sen försökte jag faktiskt bli 91:an skapare men alla mina skämt handlade om kiss&bajs i en eller annan form. I en serie som skulle sluta med att furiren som skulle visa hur viktigt det var att man kastade sej i skydd på något märkligt sätt råkade hamna i Latringropen hade jag smyckat med inlednigsrutan:
Furiren: 91:har latrintjänst!
91:an: Mitt latrin är inget vidare men jag är rätt hygglig på grekiska.