tisdag 29 september 2009

Tillbaka i studion

Då var man tillbaka i Malmö efter en liten turné till både Stockholm och Göteborg. I huvudstaden sprang jag runt mellan olika möten och i Göteborg väntade bokmässan med öppna armar. Jag vill rikta ett varmt tack till alla de som dök upp på fredagens Seriebattle, det blev en riktig höjdarkväll. Det här var första gången på åtta år som jag besökte mässan utan att vara utställare, något som var rätt skönt. Av någon anledning såg jag inte särskilt mycket av mässan i år, överallt stötte jag på olika personer som ville prata med mig (och självklart fick de göra det). Det var till och med några stycken som kom fram med exemplar av Bild & Bubbla (med serien jag gjorde tillsammans med professor Harrison) för att få signerade. Tydligen har jag fans, hur konstigt det än låter. 

Just nu upptas all min tid av en reklamkampanj för IMO. Vet ni inte vilka de är? Kolla då genast in företagets HEMSIDA där kan ni även beskåda delar av kampanjen. 

Åter till ritbordet!

tisdag 22 september 2009

På fredag smäller det!


Jag kommer att medverka i den ärofyllda Seriebattle som äger rum på Café Hängmattan i Göteborg nu på fredag. De andra lagen bjuder på hårt motstånd, men jag och Johanna lär göra vårt bästa för att knäcka dem! Det blir nog hur fett som helst. Kom dit och heja på ditt favoritlag, mingla runt bland serietecknare och beundra mönstret på min kilt. För mer info besök Seriebattle.se

OT: Det känns faktiskt lite konstigt att bli listad med Sigge Stardust. Det var åratal sedan jag gjorde den serien och i ärlighetens namn var den aldrig särskilt bra.

söndag 20 september 2009

För de av er som undrar...

...varför jag i nuläget bloggar så sällan, är svår att nå via telefon, inte besvarar mail eller helt enkelt är dålig på att höra av mig. Var bara lugn, det har sin förklaring. Sedan ett par veckor tillbaka har jag på grund av en i det närmaste övermänsklig arbetsbelastning, varit tvungen att arbeta varje vaket ögonblick. Detta kommer att hålla i sig ett par veckor veckor framåt, sedan lugnar det ner sig något. 

torsdag 17 september 2009

Några halvbekanta typer med en mysko bok

Vad kan det här vara?
Svaret kommer inom kort...

torsdag 10 september 2009

En snabbt, stressat inlägg

Just nu befinner jag mig mitt i den mest hektiska perioden i mitt liv NÅGONSIN. Dagtid leder jag serieteckningsworkshops med sjundeklassare, har jag tur hinner jag med en lunchrast på femton minuter.  Kvällarna/nätterna är vikta åt att illustrera inte en utan TVÅ stora reklamkampanjer. Jag trivs väldigt bra med dessa sysselsättningar men det kan lätt bli lite stressigt då stora jobb överlappar varandra.  Som tur är fins det en del ljusglimtar som drygar ut stressen med glädje.
Nu snackar jag inte bara om att Scooby Doo åter visas på Cartoon Network, nej tro mig, det finns faktiskt häftigare saker än så.
Här om dagen berättade en kär vän för mig att denne skulle bli förälder, det gjorde mig så glad att jag helt glömde bort att känna mig jäktad.

måndag 7 september 2009

Ännu ett omslag


Nu finns mitt omtalade Modesty-omslag ute i butikerna. Skynda er genast ner till närsmat kiosk/matvarubutik/bensinstation och köp så många nummer ni bara orkar bära!

söndag 6 september 2009

Titta vad jag gjorde i natt!


Det har blivit mycket tidningsomslag på sista tiden, här är det senaste i raden.

lördag 5 september 2009

Bara för att ni ber så snällt


Så här ser den alltså ut, den Mäktigaste Månsson av dem alla. Serien kommer att kunna läsas i EDVARD # 2 vilken ligger som vikbilaga i nästa nummer av Nya upplagan. Tidningen kommer att finnas tillgänglig över i stort sett hela Skåne från och med nästa vecka.

fredag 4 september 2009

Årets största jobb?

Fick precis in en beställning på en illustration som ska vara 8,5 x 2 METER, slå det om ni kan!

torsdag 3 september 2009

Ännu en teaser...


Det blir inte mycket konstigare än så här...