torsdag 19 februari 2009

Jag - ett vandrande rövhål?


Upptäckte precis en för mig okänd person som skrivit om mig i sin livejournal, tydligen är jag ett okänsligt rövhål som förtjänar ett kock stryk. Även om jag kan vara nog så självkritisk vet jag inte om jag kan känna igen mig i den beskrivningen. Dessutom måste jag, enligt samma källa, tänka på vad jag säger. Hmm, undrar vad som är värst egentligen, om det hoppar en groda ur munnen utan att man tänker på det eller att man medvetet förolämpar någon på internet? Beats me!
Undrar vad det egentligen är som jag har gjort personen ifråga, jag har ju inte ens en aning om vem det är (fast det kanske hänger ihop med personens agg gentemot mig).

Jag minns hur det var när man första gången insåg att man faktiskt hade en del fans som uppskattar det man gör. Det här är raka motsatsen, fast frågan är om inte det här är lite coolare, åtminstonde för stunden. Det var ( i alla fall mig veterligen) länge sedan någon ägnade sig åt att ge mig öknamn, det är inte utan att man får lite högstadievibbar...

Som ni säkert märker tycker jag att det här är ganska kul och jag kan inte påstå att jag tar särskilt illa upp heller. En sak som jag bör påpeka är att inlägget gjordes förra hösten, alltså för ett och ett halvt år sedan och ahde jag nu inte tyckt att det var så pass underhållande hade jag väl aldrig ens nämt det. Hade jag läst samma sak på DNs kultursida hade det väl varit en annan sak, det här gav både mig och mina studiokamrater ett gott skratt.

Och nej, jag tänker inte lägga ut någon länk till sidan.

3 kommentarer:

Rasse Banan sa...

Det är inte jag! Fast det kunde kanske ha varit... ;)

Din rubrik låter lite som Fantomens andranamn på danska; "ånden der vandrer" fast med typ ändan då istället för ånden.

Kanske ett bra namn om du ska bli superhjälte?

Rene sa...

But Jimmy, you ARE an asshole.

Jimmy Wallin sa...

Det hade varit helt i sin ordning om någon av er hade kallat mig för rövhål, dels hade ni förolämpat mig på ett kärleksfullt sätt och dels hade jag säkert förtjänat det.

"Rasse Banan" låter för mig som en bondkomiker, eller möjligtvis en studentspexare. Men du är ju varken det ena eller det andra, varifrån kommer detta mystiska alias?