söndag 8 maj 2011

Fler bilder från SPX11

Låt mig börja med att konstatera en sak:
SPX11 var en helt underbar tillställning!
Apart Förlag delade bord med Albumförlaget och sålde serier så att det bara skrek om det.
En rörande stor skara besökare tog sig tid att berömma vår satsning och ge oss kärvänliga ryggdunkningar.


Tre välfrisserade herrar: Den lekande människan, Rikard Karlsson från sveriges bästa serieblogg Shazam.se och Mats Källblad.


Serieforums admininstratör gjorde även han ett besök hos de Aparta förläggarna.


Ett makabert möte kuriosa killar emellan. Vem vet, kanske är det en crossover på gång...


Kim W. Andersson gjorde ett gästspel i Apart Förlags monter. Kim hjälpte till att teckna zombieporträtt och trivdes som fisken i vattnet.


Under kvällens promenad passade jag på att besöka en av mina största idoler. Hade jag vetat att jag skulle hit hade jag tagit med mig ett exemplar av Kalle Linds Cornelisbok som jag illustrerade i höstas.


Herrarna Källblad och Gustafsson hedrade Galagofesten med sin närvaro. Den bistra uppsynen beror på att vi råkade ut för en efterbliven dörrvakt med uppenbara problem med matematiken.


Olof Gustafsson åt en banan.

Fast oavsett hur bra det gick för The Walking Dead (eller TWD som vi förläggare kallar den) så var ändå det ändå alla möten som jag uppskattade mest. Jag träffade folk som jag tidigare bara haft mailkontakt med, folk som jag inte sett röken av på åratal, jag träffade gamla kollegor, forna elever, entusiastiska bloggläsare (tydligen finns de), Karl-Alfreddiggare och tro det eller ej; Jimmy Wallinfans. Även fast jag inte hade med mig något eget material fick jag ändå signera gamla nummer av Bild & Bubbla och Generation Tintins årsbok. Dessutom fick jag tillfället att utöka min bekantskapskrets med en rad nya personer.
Sånt tycker i alla fall jag är roligt.

3 kommentarer:

Itsbugart sa...

Kul!!!

Jimmy Wallin sa...

Ja, det var det. Rent utav jättekul!

Biff Zongo sa...

Wow de där zombiegrejerna såg ju coola ut!
Hur fan missade jag det?
Kul idé by the way