lördag 28 juni 2008

Coolaste snubben i Tylösand
Igår var jag på en alldeles äkta kändisfest, (inte för att jag kände igen någon men skit samma). Äntligen var det premiär för fotografen Christer Järeslätts utställning Refricater och i egenskap av fotomodell stod jag självklart på VIPlistan.
Under de senaste åren har jag haft det stora nöjet att kunna följa Christers arbete på ett mycket nära håll så jag ville inte missa vernisagen för något i världen. I sällskap med ett par kollegor begav jag mig så av till det mytomspunna Hotel Tylösand för en kväll som sent ska glömmas, (dagen till ära serverade det drinkar med namn som "Arne Anka" och "Socker-Conny"). Utställningen var alldeles strålande men den stora behållningen var för mig när en hipp kille i backslick och snitsig sidenskjorta (vilken antagligen kostar mer än vad jag tjänar på en månad), kom fram till mig för att beröma mig för hur cool jag var, utan tvekan coolast på festen, rent utav coolast i Tylösand. Detta innebär alltså att jag är coolare än Per Gessle, (fast vid närmare eftertanke kanske inte det är så svårt)! Kan det vara så att sommarens trend är grå linnekostyum, röda converse med matchande t-shirt och en sexig mustach som grädde på moset? Kan det vara så att jag har startat en ny trend? Kommer landets alla bratz att överge backsliken till förmån för ostyrigt knullrufs och otrimmade polisonger? Jag har ingen aning om att jag var ett sånt modelejon, man kanske skule lägga ner den här tråkiga gamla bloggen och starta en modeblogg istället...

P.S! Ett längre reportage om utställningen kommer snart att presenteras på Seriestudions blogg

4 kommentarer:

Hoel sa...

Hela världen är by default coolare än per jävla gessle (insert eldkastare). Men du är rätt jävla cool ändå.

lars sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
lars sa...

Vet du om fotona kommer att samlas och bli publicerade i bokform? Det vore ju jättesympatiskt!

Jimmy Wallin sa...

Jag kan glädja dig med att boken släpptes i samband med vernissagen, det var bara jag som glömde att nämna det. Dyker väl upp på adlibris vad det lider.

/

Coola hälsningar