söndag 30 november 2008

Originaltävlingen - andra veckan!


För de av er som tillhändelsevis missat det så lottar jag alltså ut en originalteckning i veckan, ända fram till jul. Förra veckan vad det Håkan som kammade hem inte mindre än två ondskefulla bilder på Mr Hyde från den fenomenala tv-serien "Jekyll" (vilken tyvärr är inställd idag p.ga. något mer idrottsrelaterat).

Tävling nummer två går ut på att fylla i de saknade orden/namnen i meningen här under på ett så korrekt sätt som möjligt (antalet punkter har ingenting att göra med antalet bokstäver i namnet/orden).

- Nej du gubbe lille, den där förklädnaden lurar ingen! Jag ser allt att det är du .............. eller ska jag kanske säga .................................................?
Märk väl att detta inte är något citat utan bara en mening jag har hittat på. De bokstäver som ska in har att göra med den underlige personen på bilden.

8 kommentarer:

Mattias Andersson sa...

Yikes! svårt...Jag tycker det nästan låter som vara taget från Pippi Långstrump eller nåt...kan dock inte komma med något bra förslag??

Radar sa...

Jag får lite Kapten Stofil-vibbar.
Har dock ingen aning vilka ord som saknas.

Andreas sa...

Jag skulle säga följande om jag mötte den typen iförd hatt och pipa:

- Nej du gubbe lille, den där förklädnaden lurar ingen! Jag ser allt att det är du MODOK, eller ska jag kanske säga Mental Organism Designed Only for Killing?

OlaHe sa...

Andreas skrev precis vad jag hade tänkt. Men för att variera så vänder jag på steken och gissar att hatten är det genuina utseendet medan resten är föklädnaden. Följaktligen:

- Nej du gubbe lille, den där förklädnaden lurar ingen! Jag ser allt att det är du, Mxyzptlk, eller ska jag kanske säga Mister Mxyzptlk?

Henrik/Fred/Herr O sa...

Efter som Modok betyder just Mental Organism Designed Only for Killing, skulla jag vilja att det stod något av följande (som jag inte alls har slagit upp på wikipedia) på den sista streckade:

George Tarleton / Gerlach / Scientist Supreme / Damocles Rivas, the Saint

Och ja, jag är lite sur för att jag glömde bort den här tävlingen och inte tittade på den förrän halva seriesverige redan svarat på den.

Håkan / Wakuran sa...

...för det är inte en grupp som är större än så...

Tydligen en av alla Jack Kirbys hjärnspöken läser jag på engelska Wikipedia. Det borde man ju anat.

Pidde Andersson sa...

- Nej du gubbe lille, den där förklädnaden lurar ingen! Jag ser allt att det är du, Ola Ström. Eller ska jag kanske säga du måste väl ändå kunna rekommendera en bra gayklubb här i närheten, med franska sjömän helst?

Jimmy Wallin sa...

Grattis Andreas, du har vunnit en alldeles egen Modok!

Maila mig dina adressuppgifter så kommer den med posten under veckan. herr_wallin@hotmail.com

Olas förslag var inte så dumt det heller, hade det funnits ett andrapris hade han kammat hem det.
Piddes tyckte jag själv var väldigt roligt men risken är rätt stor att det bara är han och jag som begriper det lustiga.

Det har inte varit min mening att hålla er på sträckbänken så här länge, bloggen har fått ligga lågt den här veckan eftersom jag haft så vansinnigt mycket att göra.

Nästa tävling dyker upp i början av nästa vecka, jag tvivlar på att jag kommer att kunna få ihop något till imorgon.