torsdag 2 april 2009

Tillbaka i Malmö igen

Efter tre härliga dagar i sköna Karlstad är jag åter hemma i Malmö. Det strålande vädret till trots sitter jag inne i lägenheten och tycker lite lagom synd om mig själv. Efter en basturelaterad olycka har jag stora inflamerade sår över fötterna, något som gör det väldigt plågsamt att ha skor på sig. Då årstiden inte riktigt tillåter att man går barfota blir det att jobba hemifrån istället. Fördelen med att arbeta i hemmet är att man inte behöver bry sig om att ta på sig några byxor, mina kamrater i Seriestudion är mycket noga på den punkten.

7 kommentarer:

Wolfi sa...

Du får sluta bada bastu, det är farliga saker! Du får vila upp dig och bli frisk i fötterna till nästa Karlstads besök och ge oss elever ännu mer ångest! Vi är förväntansfulla! från en månstjärna till en annan. / Wolfi :D

Jan b sa...

Hallå Jimmy! Läget? Jävla jobb att sitta och vrida på Edvard-pdf:en (tur man har mac) men det ser himla bra ut!

Jan b sa...

Hitta sidnumrena nu! Lite lättare!

Jimmy Wallin sa...

Jan: Det dyker snart upp en pdf med alla sidor i rätt ordning, så snart som jag haft en stund över att fixa det vill säga. Ska antagligen till London för att besöka bokmässan i slutet av måanden btw.

Wolfi: Om du ser till att ta hand om magen så ska jag nog vara på benen igen inför nästa Karlstadbesök.

Wolfi sa...

Jag lovar hederligt med handen på hjärtat. Ser fram emot nästa lektion.

Jimmy Wallin sa...

Det hade inte jag gjort ifall jag var i dina kläder Wolfi, vem vet vad jag kan koka ihop för ondskefulla övningar tills dess!

Wolfi sa...

Okej, jag ser ej fram emot det. Jag ser sidvis fram emot det. May the force be with you. ;)