tisdag 4 augusti 2009

Ett besök i vildaste västern!
I lördags besökte jag High Chaparal (med reservation för stavningen), den småländska västernparken. Har inte varit där på väldigt många år och blev glatt överraskad, allting kändes mycket fräschare och helare än vad jag mindes det från min barndom. Det fallfärdiga fortet lyste med sin frånvaro. Istället fanns det en rad nya byggnader och sevärdheter, bland annat Lasse Brandeby som lufsade runt med en liten hund i famnen, (men han kanske inte tillhör inventariet). Då jag gärna tar varje tillfälle som bjuds att klä ut mig såg jag till att plocka fram plånboken och göra det bästa möjliga av dagen, (vette tusan när jag kommer att använda de där bootsen igen), att jag dessutom fick chansen att träffa barndomsidolen Lucky Luke IRL gör knappast saken sämmre. På det hela taget hade jag en toppendag, antagligen var jag mer exalterad över besöket än min son men det är precis som det brukar vara när vi gör någonting.

3 kommentarer:

Johnny Kontant sa...

Sviiiiincool skjorta!
Hela outfiten är ju grym, men skjortan gillade jag bäst.
Vad har du för skostorlek (misstänker tyvärr att du har större fossingar än mig, annars hade jag kunnat köpa loss dom...)

Jimmy Wallin sa...

Om du gillar skjortan så hade du älskat affärerna. Vi kanske skulle ta oss en shoppingtripp dit när saker och ting blir lite lugnare på jobbfronten, jag hade gärna skaffat några fler skjortor.

Itsbugart sa...

You can always start the Swedish equivalent of The Village People!

(sorry, my body is unfortunately caffeine-free at the moment and brain has reverted to default language!)