torsdag 7 januari 2010

Dagens skägg - spårlöst försvunnet!


Låt mig börja med att ge mina skäggiga läsare er ett gott råd; om ni någon gång får för er att raka av ansiktspälsen, vänta då tills det är varmt ute. Att göra det i svinkalla januari är ingen bra idé. Min överläpp har inte sett dagsljus sedan 2001, den är helt enkelt inte anpassad för det här klimatet. Min tidigare så ludna haka är torr och narig, att vistas utomhus en längre tid är direkt plågsamt. Även om Hitlermustaschen kanske inte var någon större hit så föredrog jag ändå den framför det här. Skägget är nu ett minne blott, kvar finns bara ett par överdimensionerade polisonger. Man får väl se till att hålla sig inomhus de närmaste veckorna, tänk om någon jag känner får se mig så här, de kommer att skratta ihjäl sig!
Jag förstår inte hur skägglösa människor överlever vintern.

8 kommentarer:

Pidde sa...

Hi hi hi! Jag har ju aldrig sett dig utan skägg! Jag fick nästan en Jack Taylor-uplevelse.
Själv rakade jag av mitt skägg veckan innan jul, då jag bl a irriterade mig på att det frös och knastrade. Men fy satan vad kallt det blev när jag kom ut från frisören (där jag även klippt mig).

Jimmy Wallin sa...

Skägg är ett måste under vinterhalvåret. De senaste åren har jag haft skägg på vintern och mustasch på sommaren, något jag verkligen kan rekomendera. Borde inte du lägga till med en prydlig tangorabbat?

Pidde sa...

Njä, jag kan tänka mig att det blir lite väl studentikost. Precis som tvinnade mustascher.

Jimmy Wallin sa...

Snälla?

Veronica Isaksson sa...

Ja om jag var kille så skulle jag tycka att det skulle vara jättekul att byta skäggfrisyrer! :-)

Hedvig sa...

Waaah! Vad har du gjort av Jimmy?!

Anonym sa...

Det är bara att börja odla igen... själv blir det en "Moby" under helgen...

Daniel sa...

Vadå överdimensionerade polisonger? De där är ju normalstora.