tisdag 2 februari 2010

Senaste nytt från ritbordet


Igår följde jag med Lars Yngve på en tidningsrunda i Malmö. Lars är som bekant chefsredaktör och ansvarig utgivare för gratistidningen Nya Upplagan, en tidning som jag har blivit allt mer involverad i sedan jag och Pidde Andersson sjösatte seriebilagan EDVARD! förra året.
Inför det senaste numret av Nya Upplagan har det skett en del nya förändringar, bland annat så har tidningen fått en helt ny design som garanterat kommer att väcka en viss uppståndelse bland läsarna. Dessutom ingår jag numera i redaktionsgruppen, (ibland lönar det sig att lägga näsan i blöt). Bland mina egna bidrag i tidningen finns en illustrerad intervju med Laleh Pourkarim och en omarbetad version av min Tarzantext från December förra året. Laleh var enormt charmig, efter vårt möte var jag på gott humör hela dagen. De av er som inte befinner er i Skåne men ändå vill ta del av texten finner den i sin helhet HÄR, tyvärr har hemsidesansvarige missat att skriva ut de små men ack så viktiga orden "Text och bild av Jimmy Wallin" men jag hoppas detta kommer att åtgärdas inom kort.

Nya Upplagan finns numera även att avnjuta på Ribbersborgs Kallbadhus i Malmö, så varför inte förgylla vardagen med bastubad och tidningsläsning?

1 kommentar:

erland lundin sa...

Artikeln uppdaterad med ditt namn och bild nu! :-) Även webbdelen i Nya Upplagan är ny och nu kör vi allt i wordpressformat och det tar ett tag innan allt är på plats. /erland lundin